Πως να συμπληρώσω τα meta tags για μία σελίδα

Για να ανεβάσετε τη θέση μιας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης χρειάζεται να συμπληρώσετε τα meta tags της σελίδας. Κάθε μηχανή αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo) έχει τους δικούς της κανόνες για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος πρέπει να συμπληρώσει τα πεδία αυτά, αλλά λόγω της δημοτικότητας της μηχανής της Google έχει νόημα να τηρήσουμε τους δικούς της κανόνες.

Τίτλος:
Είναι ο τίτλος της σελίδας και έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς επηρεάζει σε ποιες λέξεις κλειδιά εμφανίζεται στις αναζητήσεις. Ο τίτλος πρέπει να είναι μέχρι 60 χαρακτήρες (με τα κενά).

Meta περιγραφή:
Το κείμενο στο πεδίο αυτό πρέπει να είναι μία σύντομη περιγραφή της σελίδας. Το πεδίο αυτό δεν επηρεάζει σε ποιες λέξεις κλειδιά εμφανίζεται στις αναζητήσεις αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν το κείμενο περιγραφής που εμφανίζεται κάτω από το link (βλέπε παρακάτω εικόνα). Το κείμενο αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 160 χαρακτήρες (με τα κενά). Ο λόγος είναι ότι οι μηχανές αναζήτησης σταματούν να διαβάζουν το πεδίο αυτό από ένα σημείο και μετά.Meta λέξεις κλειδιά:
Οι λέξεις κλειδιά είναι οι λέξεις που σχετίζονται με τη σελίδα. Πρέπει οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στο πεδίο αυτό να αναφέρονται και στο κείμενο της σελίδας. Προτείνεται να μην ξεπερνάει τις 10 λέξεις ή τους 200 χαρακτήρες (με τα κενά). Το πεδίο αυτό δεν επηρεάζει σε ποιες λέξεις κλειδιά εμφανίζεται στις αναζητήσεις (βλέπε στο link [1] παρακάτω) αλλά αυτό το δεδομένο μπορεί να αλλάξει.

Γενικά, να έχετε κατά νου ότι οι παραπάνω κανόνες δεν είναι απόλυτοι αλλά καλό είναι να τηρούνται και να μη γίνεται κατάχρηση των παραπάνω πεδίων. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί η Google να θεωρήσει πως γίνεται κακή χρήση των πεδίων και να τα αγνοήσει.

Διαβάστε επίσης:

Νέα και Ανακοινώσεις

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες σχετικά με την είσοδο σας σε μία Livemedia μεταδόση πατώντας εδώ.

Εγχειρίδιο χρήσης για Innet v5.4

Λήψη:

Εγχειρίδιο χρήσης για εργαλείο InnetFlipbooks (Innet v5.4)

Λήψη: